Μην ξεφτιλίζετε άλλο την ΑΕΚ ρε!

0

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται πως η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τον Άρη για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 και θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία!
Αν μη τι άλλο αν η διοίκηση (εδώ γελάμε) πάει στα δικαστήρια για μία τέτοια υπόθεση θα λερώσει βαθύτατα την αξιοπρεπέστατη ιστορία του συλλόγου, που έχει ως αρχή όλα τα χρόνια της ένδοξης ιστορίας του πως οι βαθμοί κερδίζονται στα γήπεδα!

aek-fanela

Δεκτό ότι τα τα τελευταία αποτελέσματα του Άρη… μύριζαν. Επίσης δεκτό πως όλοι “συνωμότησαν” για να υποβιβαστεί η ομάδα, με πρώτη την ίδια της τη διοίκηση… Αλλά το να προσπαθούν οι άνθρωποι που διέλυσαν το σύλλογο να τη σώσουν με αυτό τον τρόπο είναι εξωφρενικό και πέρα από τη λογική του μέσου οπαδού της ομάδας. Είναι κόντρα στην περήφανη ιστορία της ΑΕΚ.

Όταν το 2008 κερδίσαμε το πρωτάθλημα στα γήπεδα, όταν σε μία νύχτα άλλαξε η νομοθεσία και η Λάρισα πήρε τον τίτλο αντί για την ΑΕΚ, όταν αυτή η ομάδα έχει δεχτεί τόσες μαχαιριές και πολεμάει με μοναδικό όπλο την αξιοπρέπειά της, δεν δύναται να έχει στις τάξεις της ανθρώπους που να τις δίνουν το τελειωτικό χτύπημα…

Έστω και τώρα κάντε το καθήκον σας! Φύγετε! Είστε ανεπιθύμητοι στον κόσμο της ομάδας που δεν θέλει να ακούει για Δημητρελομπρουσιανούς! Φύγετε ΑΜΕΣΑ! Μην διαλύσετε και το τελευταίο κομμάτι που κάνει τον ΑΕΚτζή υπερήφανο στους χαλεπούς καιρούς που ζει η ομάδα και είναι η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Ότι συμφέροντα και να εξυπηρετείτε λυπηθείτε αυτά τα εκατομμύρια που κλαίνε και αγωνιούν για το μέλλον…

Σεβαστείτε έστω και τώρα τους εαυτούς σας και αφήστε την ΑΕΚ ήσυχη! Όταν επιστρέψει η ομάδα θα είναι τόσο δυνατή που αυτοί που την έριξαν θα δεχτούν χαστούκια που δεν μπορούν να τα συλλάβουν. Μην τολμήσετε και σύρετε τον ένδοξο Δικέφαλο στα δικαστήρια για αυτούς τους λόγους!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr


Comments are closed.