Ποιοι αντιδρούν στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

0

01E3A94B3F43E777A699449B1C8334FA-cropΗ έρευνα με θέμα το προφίλ των αντιδρώντων για το γήπεδο της ΑΕΚ η οποία δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στο AΕK LIVE οδήγησε σε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το προφιλ αυτών που αποτέλεσαν το δείγμα της έρευνας…

1) Η συντριπτική λοιπόν πλειοψηφία ήταν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ (άγνωστο αν ήταν φίλαθλοι-οπαδοί της ΑΕΚ). Δηλαδή ρωτήθηκαν περίπου 600 άτομα ώστε τελικά να βρούμε 30 που ήταν κατά της κατασκευής (ποσοστό περίπου 5%).

2) Για τις ερωτήσεις χρησιμοποιήθηκαν 2 φοιτήτριες του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών με σημεία δειγματοληψίας το σταθμό Ηλεκτρικού-Περισσού, την Πλατεία Συντάγματος, το σταθμό Μετρό-Αμπελοκήπων και τον σταθμό Μετρό-Αττικής.

3) Από τους 30, 6 δήλωσαν κάτοικοι Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, 14 δήλωσαν κάτοικοι γειτονικών δήμων όπως Αγ. Ανάργυροι, Αχαρνών, Ν. Ιωνίας, Περιστερίου και Καματερού. Οι υπόλοιποι 10 δήλωσαν κάτοικοι άλλων δήμων.

4) Εκτός από τους 26 που δήλωσαν οπαδοί-φίλαθλοι του ΟΣΦΠ, 1 δήλωσε φίλαθλος του Πανιωνίου, 2 του Ατρόμητου Περιστερίου και 1 του Πλατανιά Χανίων.

5) Το εύρος ηλικιών ήταν από 35 έως και 65 με μέση ηλικία 56.

6) Με την έννοια ότι τα παιδιά τους δεν απορρίπτουν αντιεξουσιαστικές πράξεις ελήφθη υπόψη η καταταφατική απάντηση στο ερώτημα “Είναι τα τέκνα σας φίλα προσκείμενα σε αντιδράσεις προκλητές από ομάδες αντιεξουσιαστών χωρίς κατά ανάγκη να λαμβάνουν τα ίδια μέρος;”

Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι το μικρό δείγμα των 30 δεν ευθύνεται για την ανάλυση εφόσον πράγματι προκύπτει ένα πολύ μικρό ποσοστό 5% που δηλώνουν κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Σωκράτης Σκλάβος


Comments are closed.