ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια πρώτη διαφορετική απ΄ όλες τις άλλες…

Published

on

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι, το σαλπάρισμα, τα λιμάνια και η… πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ που σηματοδοτεί το έναυσμα της επανεκκίνησης. Το AEK Live κάνει τους συσχετισμούς…

51573Στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, την πρώτη της επίσημη προπόνηση για τη σεζόν 2013-2014, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι Ενωσίτες οπαδοί.

Και αν η περσινή πρώτη ήταν εκ των πιο περίεργων στην ιστορία της ΑΕΚ, λόγω της ύπαρξης πολλών αμούστακων παιδιών (λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών), η φετινή, θα είναι η πιο ξεχωριστή! Θα διαφέρει απ’ όλες τις άλλες!

Γιατί σε αυτή η σεζόν, θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ, η ιστορικότερη ομάδα του κόσμου θα παίξει σε κατώτερη κατηγορία. Θα είναι η πρώτη προπόνηση για την επανεκκίνηση της ομάδας. Η πρώτη της νέας εποχής, η πρώτη μέρα ενός ταξιδιού, για το οποίο οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει τους τελευταίους μήνες και το σαλπάρισμα έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Που θα καταλήξει το νέο καράβι; Πουθενά! Θα είναι αταξίδευτο, αφού ο σκοπός του ταξιδιού δεν είναι ο προορισμός αλλά η διαδρομή! Μία διαδρομή με τις επιτύχιες να συμβολίζουν τα λιμάνια που θα δένει στον κάβο η ΑΕΚ. Ωστόσο δεν θα μένει για πολύ αραγμένη! Πρέπει να παραμείνει για να κατακτήσει το επόμενο. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί είναι λίγο ως πολύ γνωστοί, ίσως και προδεδικασμένοι. Άνοδος στη Football League το 2014 και στη Super League το 2015. Από εκεί και στο εξής οι απαιτήσεις και οι επιδιώξεις θα είναι πολύ, μα πολύ μεγαλύτερες.

Το πρώτο πλήρωμα της ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το τελευταίο, το οποίο οδήγησε την ομάδα στον υποβιβασμό. Η Ένωση μέχρι στιγμής έχει στο κατάστρωμά της 21 καμικάζι, για τους οποίους μπορείτε να πληροφορηθείτε στο αφιέρωμα του AEK LIVE.

Το απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του αγωνιστικού τμήματος. Στο… καρνάγιο των Σπάτων θα βρεθεί πολύς κόσμος, ο οποίος θα θέλει να δει από κοντά αυτή την ιστορική αφετηρία! Το AEK LIVE θα είναι εκεί.

 

Cirith Ungol

Continue Reading
Advertisement