Μισό εκατ. ευρώ δίνει ο ΑΠΟΕΛ στον Τζιμπούρ!

0

Μισο εκατ. ευρώ θα εισπράξει ο Ράφικ Τζιμπούρ από τον ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως αναφέρουν στην Κύπρο.

tzimpour

Απο την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ότι θέλουν Τζιμπούρ στον ΑΠΟΕΛ, ήταν αναμενόμενο οτι θα έπρεπε να τον “χρυσοπληρώσουν” για να τον κάμουν δικό τους… Τώρα που ο Αλγερινός άσος είναι ήδη Λευκωσία, έχουν διαρρεύσει και τα ποσά που θα «μπουν» στον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με την Sport Day, ο Τζιμπούρ έχει ήδη πάρει προκαταβολή 150 χιλιάδες ευρώ. Θα μπαίνουν στο λογαριασμό του κάθε μήνα 22 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή άλλες 220 χιλιάδες. Η σούμα βγάζει 370 «χαρτιά».

Υπάρχει και σημαντική υποσημείωση στο συμβόλαιο του παίχτη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα. Αν η ομάδα μπει ομίλους Τσιάμπιονς Ληγκ (και αγωνιστεί ο ίδιος) θα εισπράξει ως bonus 150 χιλιάδες ευρώ.

Πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ θα γίνει (με την προϋπόθεση οτι θα παίξει κι ο ίδιος) αν οι γαλαζοκίτρινοι συμμετάσχουν στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Σήμερα ενδεχομένως ν΄αναρτηθεί η ανακοίνωση μετεγγραφής του Τζιμπούρ στην ιστοσελίδα της ομάδας.

πηγή: protathlima.com


Comments are closed.