ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγεβιτς: Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα

Όχι, λόγια ώρα για δουλειά και έργα είναι το μήνυμα που έστειλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις πρώτες του δηλώσεις από την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Τι είπε για Μελισσανίδη και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Published

on

949440Όχι, λόγια ώρα για δουλειά και έργα είναι το μήνυμα που έστειλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις πρώτες του δηλώσεις από την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Τι είπε για Μελισσανίδη και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στην Real News για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το εγχείρημα που ανέλαβε προκειμένου η “Ενωση” να επιστρέψει στον αφρό της “στρογγυλής θεάς” του τόπου μας.

“Ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) έκανε αυτό που έπρεπε, όμως τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, έργα απαιτούνται, σκληρή προσπάθεια καθημερινά και αφοσίωση από όλους μας”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε ως εξής:

“Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα, αρχίζει μια νέα, μια άλλη εποχή και σκοπός όλων εκείνων που θα παλέψουν γι’ αυτήν θα πρέπει να είναι να την ξαναφέρουμε ψηλά, εκεί που της αξίζει. Γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η Γ’ Εθνική, ούτε τα χαμηλά. Και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσει η περιπέτεια με τις μικρότερες κατηγορίες. Η ΑΕΚ είναι ιστορία, ιδέα και πρέπει πάντα να παίρνει τίτλους. Για μένα δεν θέλω να πω κάτι, απλά είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο”.

Για την Νέα Φιλαδέλφεια ο Μπάγεβιτς ήταν σαφής: “Εκεί την γνώρισα την ομάδα, εκεί και θέλω να την ξαναδώ, εννοείται αυτό. Ασφαλώς το γήπεδο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, δίνει μεγάλη δύναμη στους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλευρό τους και πιστεύω ότι σύντομα η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στο σπίτι της. Αλλά, όπως είπα και πριν, τώρα μετράνε όχι οι πολλές κουβέντες και οι ευχές, αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Μας περιμένουν δουλειά και προσεκτικά, σοβαρά βήματα. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρόν και, κυρίως, το μέλλον είναι προτεραιότητα, αυτά έχουν ουσία και σημασία, όχι τα παλιά”.

Continue Reading
Advertisement