Μπακάκης:”Μας πηγαίνει το 3-5-2!”

0

 

Ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως το νέο σύστημα πήγαινει στην ομάδα ενώ μίλησε και για τον Τάσο Μπακασέτα.

Για τη νίκη της ΑΕΚ: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς όπως με τον ΠΑΣ, Έχουμε αλλάξει διάταξη στα τελευταία παιχνίδια και βλέπω πως μας πηγαίνει περισσότερο βάσει χαρακτηριστικών των παικτών μας. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε ακόμη καλύτερα.

Δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτή η κοιλιά του τελευταίου 1,5 μήνα. Κάποια στιγμή θα βγάζαμε αντίδραση, τώρα πήραμε δύο δύσκολα παιχνίδια, στα Γιάννινα που είναι μια δύσκολη έδρα και με τον Αστέρα που είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον Μπακασέτα: «Είναι ευχάριστο το ότι γύρισε ο Τάσος, είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής, μαχητής, οργανώνει την ομάδα και χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όλη την ομάδα»

Για τη θέση του: «Η βασική θέση μου είναι δεξί μπακ, μπορώ και σαν αριστερό μπακ και σαν αριστερό στόπερ, το έκανα και πέρσι. Παίζω όπου μου ζητά ο προπονητής μου».

Για τη σημασία της δεύτερης σερί νίκης: «Είναι πολύ σημαντική γιατί δείχνουμε ότι έχουμε διάρκεια, όχι δεν ήταν τυχαίο αποτέλεσμα αυτό με τον ΠΑΣ. Όλοι έχουμε διάθεση και όρεξη να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε για το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τα πάντα γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω».


Comments are closed.