ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μπερδέψατε την βούρτσα με την….

Published

onΔεξιά βλέπουμε έναν καλό λόγο για να φας -3. Αριστερά βλέπουμε μία μ@λ@κί@ που έκαναν οι γνωστοί άγνωστοι αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αφού ποτέ τους δεν δέχτηκαν τις συνέπειες των πράξεων τους οι ίδιοι.

Email για προτάσεις και ρουσφέτια: managerikos@gmail.com


Συγχωρέστε με. Είχα σχεδόν έτοιμο το σημερινό κείμενο όταν είδα την απόφαση για την έφεση. Ξεφεύγω από το θέμα της στήλης μου όχι γιατί το χρειάζεστε εσείς, παρόμοια αρθρα θα διαβάσετε πολλά, αλλά για μένα, για να ξεφύγω εγώ.

Μέσα σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορώ να παρουσιάσω κανέναν παίκτη. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε εμένα πια.

Ήμουν σίγουρος πως στην έφεση η ΑΕΚ θα δικαιωθεί. Βλέποντας την φωτοβολίδα στην Ν.Σμύρνη αλλά και τις φωτιές στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λέω και γω ο άνθρωπος πως όσο στημένο και να είναι το πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει αυτό τόσο απροκάλυπτα.

Έλα όμως που έγινε. Λυπάμαι. Όχι την ΑΕΚ ή εμένα ή τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας. Αυτοί πήραν το πρωτάθλημα πέρυσι. Λυπάμαι τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που θα δουν την ομάδα τους να κατακτά ένα πρωτάθλημα μετά από τόσο χρόνια και αυτό θα έχει συνοδευτεί με παράγκα που κάνουν τους Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη να μοιάζουν γατάκια. Σύντροφοι ΠΑΟΚτσήδες (για να δανειστώ την αγαπημένη φράση του Αλιατά), αν νιώθετε εντάξει με όλα αυτά τότε έχετε μπερδέψει την βούρτσα με το… πρωτάθλημα!

Λυπάμαι το ποδόσφαιρο. Για ποιον ποδοσφαιριστή να γράψω εγώ όταν τόσο καταφανέστατα βλέπουμε ένα πρωτάθλημα από την αρχή δοσμένο;

Υπάρχει, βέβαια, και ένα τεράστιο “αλλά”. Σε ένα ιδανικό σύστημα που η φωτοβολίδα στην Ν.Σμύρνη θα είχε γίνει -3 και που το κάθε… κέρμα που θα έπεφτε θα ήταν πρόστιμο θα μπορούσα να καταπιώ το σημερινό. Δεν δίνω άλλοθι σε όλους αυτούς που τιμωρούν κατά αυτόν τον τρόπο την ομάδα τους. Δεν μπορούν όμως να τιμωρούνται οι κίτρινοι όταν οι ασπρόμαυροι, οι πράσινοι, οι κόκκινοι ή οι… ροζ θα την γλυτώνουν.

Αυτήν την δικαιοσύνη ξέρετε πολύ καλά που να την βάλετε…

ΥΓ: Πρωτάθλημα στημένο θα το χάσετε και αυτό;

Όλα τα προηγούμενα θέματα εδώ</strong

Continue Reading
Advertisement