ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μπούρμπος: Ο καλός Ρόβας είναι για Εθνική!
Αποθέωσε το Βασίλη Ρόβα ο Χρήστος Μπούρμπος!

Ο Χρήστος Μπούρμπος με δηλώσεις του στην “Ωρα των Σπορ” αναφέρθηκε στο Βασίλη Ρόβα και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στον ΟΦΗ.
Ο Μπούρμπος τόνισε πως ο Ρόβας είναι πολύ δυνατός, με εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού, ενώ και ως χαρακτήρας είναι εξαιρετικός.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ. Είναι κλασικός κόφτης, το γνωστό εξάρι μπροστά από τα στόπερ. Τακτικά είναι από τα καλύτερα χαφ στην Ελλάδα, αν όχι το καλύτερο. Έχει πολύ καλές διαγώνιες, αλλάζει το παιχνίδι της ομάδας και έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ντουμπλάρει τα μπακ όποτε χρειαστεί και είναι δυνατό χαφ. Έρχεται από μια πολύ καλή χρονιά. Έχει όλα τα στοιχεία να σταθεί στην ΑΕΚ και στην νέα προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα.
Η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά από τον Ρόβα, που κάνει πολλή, σταθερή και αθόρυβη δουλειά. Δεν δίνουμε μεγάλη βάση στους Έλληνες παίκτες στην χώρα μας και απαξιώνουμε αυτούς που έχουμε. Ένας από τους αδικημένους είναι και ο Βασίλης. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Μέσω της ΑΕΚ ο καλός Ρόβας είναι παίκτης για την εθνική ομάδα. Ως χαρακτήρας δεν δημιουργεί προβλήματα, παρότι δεν είναι κλειστός. Είναι η ψυχή των αποδυτηρίων. Όποτε πρέπει μιλά στους συμπαίκτες του, τους τονώνει και προσπαθεί να βγαίνει μπροστά. Όταν πρέπει θα κάνει και χιούμορ για να αποφορτιστεί η ομάδα σε κάποια περίπτωση. Είναι εξαιρετική κίνηση για την ΑΕΚ, με προοπτική και εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τον Βασίλη και για την ομάδα».