Μπρέσεβιτς έτοιμος για όλα

0

Προετοιμασμένος έχει έρθει στην ΑΕΚ ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει ειδικό στάδιο εκγύμνασης στις προπονήσεις της Ένωσης.

μπρεσεβιτςΤη Δευτέρα ξεκινά η νέα εποχή για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, καθώς θα γίνει η επίσημη πρώτη της ομάδας, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Όπως είχατε πληροφορηθεί από το AEK Live, οι παίκτες της Ένωσης είχαν πάρε ειδικό πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης προκειμένου να ενταχθούν ομαλά σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Ένας από αυτούς όμως έχει έρθει έτοιμος! Έχει κάνει προετοιμασία με απλά λόγια. Ο λόγος για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης έχει παρει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κόπερ, έχει παίξει και σε επίσημο ματς. Οπότε ο 25χρονος φορ κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην προετοιμασία της Ένωσης.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Θα πρέπει να κάνει συντήρηση όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Γιατί αν κάνει δεύτερη προετοιμασία, υπάρχει κίνδυνος να «καεί», όπως είθισται να λέγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα.


Comments are closed.