Μόρας: Δεν το βλέπω για ΑΕΚ

0

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για οποιονδήποτε προορισμό εμφανίστηκε μιλώντας αποκλειστικά στο aek-live.gr ο Βαγγέλης Μόρας. Τι είπε για ΑΕΚ και το ναυάγιο με Παναθηναϊκό

VangelisMorasΤροφή για σενάρια έδωσε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μόρα. Οι «πράσινοι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 32χρονο στόπερ και αμέσως φούντωσαν κάποια σενάρια επιστροφής του στην ΑΕΚ, καθότι σε δηλώσεις του είχε ανοίξει την πόρτα στην Ένωση…

Το aek-live.gr επικοινώνησε με τον διεθνή έμπειρο στόπερ προκειμένου να μάθουμε αν όντως η ΑΕΚ του έχει κάνει κάποια κρούση για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της.

«Δεν έχει γίνει καμία επαφή», ήταν το πρώτο του σχόλιο και στη συνέχεια ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν το βλέπω για ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να φτάσει υπό τις παρούσες συνθήκες τα δικά μου οικονομικά δεδομένα», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το φλερτ με τους βαζέλες είπε: «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προχώρησε. Προς το παρόν έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου στην Ιταλία (Βερόνα) και μπορώ να πω πως δεν βλέπω να γυρίζω άμεσα στην Ελλαδα».

Μιχάλης Μικελλής


Comments are closed.