Να αλλάξει το “εθνόσημο” μαϊμού…

0

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑΟ πρόεδρός μας Δημήτρης Μελισανίδης, μιας που ηγείται στον ΟΠΑΠ, πρέπει να ξηλώσει πολύ σύντομα το ψεύτικο σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ (το αστεράτο και το χωρίς αστέρι) του Γιώργου Σαρρή και της παρέας του που διέλυσαν στην κυριολεξία το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ελλάδος που την έκαναν εθνική ομάδα μαϊμούδων, κλικαδόρων, ανύπαρκτων, τυχάρπαστων και τιποτένιων! To Αυθεντικό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία πρέπει να μπει δίπλα στο λογότυπο του ΟΠΑΠ και να αποσυρθεί οριστικά το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ!

Λογότυπο ΟΠΑΠ με Αυθεντικό Εθνόσημο 1Επίσης είναι ανεπίτρεπτο οι ομάδες της Super League και οι περισσότερες ομάδες των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου να χρησιμοποιούν το σήμα-μαϊμού το αστεράτο της ΕΠΟ. Με την χρήση του αστεράτου σήματος-μαϊμού της ΕΠΟ αποδέχτηκαν οι ομάδες αυτές την υποταγή τους και είναι υπό της ΕΠΟ του Γιώργου Σαρρή και λοιπών κλικαδόρων, λαμογιών που είναι γύρω από την ΕΠΟ που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ελλάδος! Όσες ομάδες θέλουν να αντισταθούν κατά της καθεστωτικής ΕΠΟ ας βάλουν το Αυθεντικό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία και να αποσύρουν οριστικά το σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ από τις φανέλες τους! Τολμούν;

Λογότυπο ΟΠΑΠ με Αυθεντικό Εθνόσημο 2Οι φανέλες της ΑΕΚ μας πρέπει να έχουν το Αυθεντικό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία και την ελληνική σημαία για δείξει η ΑΕΚ ότι δεν είναι υπό της ΕΠΟ του Σαρρή και των κλικαδόρων της, η ΑΕΚ είναι Εθνική Ελλάδος!

Fanela AEKΚαι τέλος σας παραδίδω μια φωτογραφία επιπλέον που δείχνει πως πρέπει να είναι το σωστό Αυθεντικό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία και το λάθος σήμα που είναι σήμα-μαϊμού που χρησιμοποιεί η Εθνική Ελλάδος στις εμφανίσεις της από το 1929 μέχρι σήμερα (!) εξαιτίας της ΕΠΟ που πρέπει να αλλάξει πολύ σύντομα και να μπει το Αυθεντικό Εθνόσημο με την ελληνική σημαία να δούμε όλοι μας και να πάνε όλα καλά στην ΑΕΚ μας και στην Εθνική Ελλάδος!

Fanela AEK_mprostaΓια το γήπεδό μας «Αγιά Σοφιά» στην Νέα Φιλαδέλφεια, ανυπομονώ πότε θα ξεκινήσουν τα έργα να δούμε την ΑΕΚ μας στο γήπεδο μας, να μπούμε μέσα στο γήπεδό μας και να βλέπουμε την ΑΕΚ που έχει να κάνει πολλά στο μέλλον.

 

Υπογραφή: Γιάννης “Τίγρης”


Comments are closed.