ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

«Να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας»

Published

on

mixalopoulos

Ο έφορος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Γιάννης Μιχαλόπουλος, παρέθεσε τραπέζι για τα στελέχη της Ερασιτεχνικής, και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι γνωστό πως είχαμε πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε αλλά τα καταφέραμε και πιστεύω πως έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με αξιόλογους αθλητές και κυρίως με παιδιά με ήθος και σεβασμό. Είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα να είμαστε όλοι μια οικογένεια, μια γροθιά και φυσικά να πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα.

Πριν τρία χρόνια όταν ήμουν και πάλι έφορος στο τμήμα είχε ξεκινήσει η σεζόν με ένα δείπνο και καταφέραμε και εξασφαλίσαμε την άνοδο. Για αυτό και αποφάσισα να κρατήσω και φέτος το γούρι και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίζουμε και πάλι όλοι μαζί την άνοδο. Το πιο σημαντικό είναι να προχωράμε βήμα βήμα και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας».

Όσο για το θέμα του Κεντρικού αλλά και τον Ανδρεάδη, ο κ . Μιχαλόπουλος είπε: «Κοιτάμε ακόμα περιπτώσεις. Εμείς δεν κλείνουμε καμία πόρτα σε κανέναν. Αλλά όπως είπα στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν στην ομάδα. Αυτή είναι η βασική αρχή μου. Θα δούμε όμως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement