ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Να δικαιώσουμε τον κόσμο!

Συνέντευξη του Βαγγέλη Καράμπουλα…

Published

on

Συνέντευξη του Βαγγέλη Καράμπουλα…

karaboulas

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα sport24 για την μέχρι τώρα πορεία του “Δικέφαλου”, τις ομάδες που ξεχωρίζει από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ που στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.

“Η ομάδα δεν κρύφτηκε. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να καθίσει στην Α2, κανοντας απλά μία καλή πορεία. Η θέση της ομάδας είναι να βρίσκεται στην Α1”, ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια, όσον αφορά τον κόσμο:

“Ο κόσμος έρχεται και μας στηρίζει σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Όχι μόνο με τον Ηρακλή τώρα, είναι πάντα δίπλα μας. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του, μας βοηθάει πολύ και τον θέλουμε δίπλα μας, καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες στην έδρα μας τις επόμενες αγωνιστικές”.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Καράμπουλας δήλωσε:

“Έχουμε καταλάβει όλοι που βρισκόμαστε και για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να βοηθάμε την ομάδα ο καθένας, όπως μπορεί από την πλευρά του. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως αγωνιζόμαστε τώρα και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν σκεφτόμαστε ότι έχουμε ανέβει. Κοιτάζουμε την κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμία περίπτωση γιατί νομίζω ότι τότε θα έχουμε πρόβλημα”.

Όσον αφορά τις ομάδες που ξεχωρίζει φέτος είπε:

“Πιστεύω ότι οι τέσσερις πρώτες είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Δηλαδή, εμείς, το Ψυχικό, ο Κόροιβος και η Καβάλα. Εμείς οι τέσσερις θα παλέψουμε για την άνοδο πιστεύω”.

Τέλος, ο Καράμπουλας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

“Εμείς έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και τι θέλει να πετύχει αυτή η ομάδα. Ο κόσμος πιστεύω έχει δει ότι δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να εκπροσωπήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την ΑΕΚ και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλος. Θέλουμε να δικαιώσουμε τον κόσμο”.

Continue Reading
Advertisement