Να τι γίνεται… στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

0

Άμεσα θα ενεργοποιηθεί – όπως φαίνεται – η παραίτηση του Άκη Ζήκου από τις Ακαδημίες.

Ο Γρηγόρης Σαράντης που κρατάει στις πλάτες του τις τύχες του μέλλοντος της ΑΕΚ, δεν σκέφτεται να περιμένει άλλο και θα ενεργοποιήσει την οψιόν άμεσης απομάκρυνσης του Ζήκου, για να ξεκινήσει το γρηγορότερο δυνατό, ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας…

Στο στόχαστρο δεν αποκλείεται να βρεθεί “λύση από το εξωτερικό” μιας και το project έχει ειδικό βάρος και μάλλον καταλήγουν στο συμπέρασμα στην ΑΕΚ, ότι χρειάζεται εντελώς διαφορετική προσέγγιση και διαχείριση.Όπως και να έχει… τα παραδείγματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που σαρώνουν ότι υπάρχει στην ελληνική επικράτεια, έχει προβληματίσει – φαίνεται – τους υπεύθυνους και μάλλον η λύση της πραγματικής αντιμετώπισης της κατάστασης διαφαίνεται ως αναγκαίο “κακό”.

Προσωρινά ο Σταύρος Λέτσας με το Νίκο Γεωργέα θα κληθούν να κρατήσουν ζωντανό το πείραμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ, μέχρι να βρεθεί η λύση που επαναλαμβάνουμε… πρέπει να έχει προοπτική μέλλοντος στο βάθος.

Στην όλη ιστορία είναι δεδομένο ότι πρέπει να εμπλακεί σοβαρά και η διοίκηση που ναι μεν έχει παραδώσει εν λευκώ την διαχείριση του project στον κ. Σαράντη, αλλά επειδή είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας, θα πρέπει να αποκτήσει σοβαρό λόγο σε όλα όσα διαδραματίζονται…

Μάλλον έτσι πρέπει να βαδίσουμε, αν θέλουμε να λέμε ότι κάτι κάνουμε ή ότι κάτι προσπαθούμε να κάνουμε… Αναμένουμε λοιπόν. Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία το συγκεκριμένο ζήτημα… Και θα σας ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα, όπως πάντα, και όχι κατόπιν οδηγιών, όταν τα ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι. Ότι έγινε δηλαδή με τη σημερινή κατάσταση.

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.