Νικολαϊδης: Κίνητρο για κάθε αθλητή η ΑΕΚ

0

Ο νεαρός ίντερ της ομάδας Χάντμπολ, Παναγιώτης Νικολαϊδης, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

nikolaidis-panagiotis

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο Γιάννη Αρβανίτη που τον έφερε στην ομάδα και θέλησε να καταστήσει σαφές πως θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει όσους τον εμπιστεύτηκαν.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη στην “Ωρα των Σπορ”:

 

«Κάθε αθλητής θα ήθελε να ανήκει και να αγωνίζεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και είμαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Λαζόπουλο και είμαι διπλά ευτυχής που η μεταγραφή μου συνέπεσε με τη νέα εποχή που ξεκινάει στην ομάδα. Η «Ένωση» έχει πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και για κάθε αθλητή αποτελεί μεγάλο κίνητρο να πρωταγωνιστεί».

Στη συνέχεια ο Νικολαϊδης αναφέρθηκε και στους πολύ έμπειρους και αξιόλογους συμπαίκτες που θα έχει τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ: «Αποτελεί όνειρο για κάθε νέο αθλητή να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τόσο αξιόλογους και έμπειρους παίκτες. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Από την παρουσία τους έχω μόνο να κερδίσω. Μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τους αγώνες. Θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος αθλητής σε όλα τα επίπεδα. Πραγματοποιείται ένα μεγάλο μου όνειρο και θέλω να το ζήσω».

Παράλληλα ο νεαρός παίκτης του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στον προπονητή του Γιάννη Αρβανίτη, τονίζοντας πως θέλει με την παρουσία του να τον δικαιώσει για την επιλογή του: «Ο κ. Αρβανίτης είναι πολύ αξιόλογος προπονητής, τον γνωρίζω σε επίπεδο Εθνικής όταν συμμετείχα στην ομάδα Παίδων. Για μένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Γνωρίζω πως με τόσους έμπειρους παίκτες θα είναι δύσκολο για να έχω μια θέση στην βασική επτάδα αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα κάθε φορά που θα μου ζητηθεί».

Όσο για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νικολαϊδης επισήμανε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση και σημαντική εμπειρία για όλους. Κυρίως για τους νεαρούς αθλητές που δεν έχουμε ζήσει ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν».


Comments are closed.