Νοέας: “Η ΑΕΚ το φαβορί”

0

 Για το ματς κυπέλλου του Κόροιβου με την Βασίλισσα μίλησε ο Πέτρος Νοέας, πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της ομάδας της Αμαλιάδας.

noeas_614896292

“Η ΑΕΚ είναι το φαβορί λόγω δυναμικής και ποιότητας” ήταν κάποια από τα λόγια του. Αναλυτικά όσα είπε στην “ΩΡΑ”:

Τις πιθανότητες νίκης: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, εμείς τις τελευταίες ημέρες ξεκινήσαμε προετοιμασία, αλλά δεν θα κατέβουμε στο ματς για να κάνουμε χαβαλέ! Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη – πρόκριση. Το να παίζει κανείς με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι από μόνο του το γεγονός πρόκληση. Θα έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω να παίξουμε καλά. Δεν χωρά αμφιβολία γι” αυτό. Γιατί να κρυβόμαστε; Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη από μας. Έχει δώσει τέσσερα φιλικά. Εμείς μόλις σήμερα (σ.σ. χθες) παίζουμε το πρώτο. Αλλά αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτε σ” αυτή την φάση. Θέλουμε ν” αποδείξουμε και εμείς στους οπαδούς μας πράγματα. Το γήπεδο θα είναι λογικά γεμάτο. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ όλα να κυλίσουν ομαλά στην εξέδρα, γιατί ξέρω ότι θα έχει και οπαδούς της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει παντού κόσμο».

Το υλικό της ΑΕΚ: «Επιμένω ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί και λόγω δυναμικής και λόγω ποιότητας. Έχει μερικούς παίκτες, που κάνουν την διαφορά. Όπως είναι ο Καράμπουλας, ο οποίος νομίζω φέτος θα αναδειχθεί σε νέο ηγέτη της ΑΕΚ. Υπάρχουν ο Γκιζόγιαννης, ο Πολυτάρχου. Γενικότερα, η ΑΕΚ έχει διατηρήσει ένα κορμό από πέρσι. Θα είναι έτσι ή αλλιώς δύσκολος αντίπαλος για τον καθένα. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Επαναλαμβάνω, ότι μας ενδιαφέρει κυρίως το Πρωτάθλημα».

Το Πρωτάθλημα και για όσους προβλέπουν ότι και ο Κόροιβος θα είναι από τα φαβορί: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ, η Καβάλα, ο Φίλιππος Βέροιας και ενδεχομένως το Ψυχικό είναι οι επικρατέστερες για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1. Είναι γεγονός ότι η διοίκηση του Κοροίβου έκανε μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουν αποκτηθεί καλοί παίκτες. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα. Αγώνα-αγώνα. Και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Την περίοδο που έπαιξε στην ΑΕΚ: «Ποιος παίκτης που φόρεσε αυτή τη βαριά φανέλα δεν έχει έντονες αναμνήσεις; Είναι προφανές ότι θα νιώσω μια… ανατριχίλα όταν αντικρίσω την ΑΕΚ το Σάββατο στο γήπεδο. Τώρα όμως βρίσκομαι στον Κόροιβο. Αυτό που κυρίως θα έχει σημασία το Σάββατο είναι να ευχαριστηθούμε όλοι το παιχνίδι».


Comments are closed.