Ντούμπερετ: «Είμαι καλά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας»

0

Ο Χριστόφορος Ντούμπερετ εξομολογείται στο AEK LIVE για το ατύχημα που είχε τη Δευτέρα 

ÁÅÊ - ÍÉÊÇ ÂÏËÏÕ (ÖÉËÉÊÏ)Ανησύχησε τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ η είδηση ότι τρεις παίκτες της ομάδας είχαν τροχαίο ατύχημα αμέσως μετά την προπόνηση της Δευτέρας. Ο λόγος για τους Παληαρούτα, Δημγκιόκα και Ντούμπερετ, οι οποίοι είχαν Άγιο και δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό. Ο τελευταίος ωστόσο θα θυμάται λίγο παραπάνω το συμβάν καθώς ήταν ο μόνος που πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, επειδή είχε ενοχλήσεις στον αυχένα.

Ο Ντούμπερετ πάντως μιλώντας στο AEK LIVE τόνισε ότι είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πού και πως συνέβη το τροχαίο; «Επιστρέφαμε από την προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες μου, τον Παληαρούτα και τον Δημγκιόκα. Το τροχαίο συνέβη στoν Περιφερειακό Σπάτων. Περνούσαμε από στροφή, σε ένα σημείο που γλιστρούσε και τα λάστιχα του αυτοκινήτου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι συνέβη το κακό. Το αμάξι βγήκε εκτός ελέγχου και συγκρουστήκαμε με προπορευόμενο φορτηγάκι », δήλωσε αρχικά για το συμβάν.

Αναφορικά με την κατάστασή του είπε, «για κάποιες μέρες  θα φοράω κολάρο στο λαιμό και θα αποφύγω την προπόνηση. Ανυπομονώ όμως να επιστρέψω γιατί όταν χάνεις προπονήσεις μένεις πίσω».

Κλείνοντας τη συνομιλία μας, ο Ντούμπερετ  ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον που έδειξε και τις ευχές των Ενωσιτών για περαστικά.

 


Comments are closed.