Ντούμπερετ: Προτεραιότητα για μένα η ΑΕΚ!

0

Ο Χριστόφοροimageς Ντούμπερετ μιλάει αποκλειστικά στο aek-live.gr για το πρόβλημα με τα χαρτιά του και δηλώνει την επιθυμία του για παραμονή στην ΑΕΚ. Τι λέει για το ενδιαφέρον της Λειψίας, το οποίο δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Συνέντευξη στον Χρήστο Κωνσταντινίδη

Πρόβλημα με τον Χριστόφορο Ντούμπερετ προέκυψε στην ΑΕΚ. Όπως σας πληροφόρησε το aek-live.gr υπάρχει θέμα όσον αφορά τα χαρτιά του, κάτι που δεν είναι πρόσφατο, αφού λόγω της έλλειψης ελληνικής υπηκοότητας κατά τη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε δεν είχε δικαίωμα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Μάλιστα για τον Ντούμπερετ καιροφυλακτεί η Λειψία, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Παπαδημητρίου.

Το aek-live.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον 19χρονο αμυντικό, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα έχει η ΑΕΚ στην καριέρα του.

«Εδώ και πολλά χρόνια έχω βρεθεί αντιμέτωπος με αυτό το θέμα. Χρειάζομαι άδεια παραμονής, την οποία ανανεώνω κάθε δύο χρόνια και τώρα πρέπει να βγάλω διαβατήριο για να μπορέσω να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Περιμένω τον νόμο που θα ψηφιστεί προκειμένου να πάρω την ελληνική υπηκοότητα και να ανοιχτεί ο δρόμος για να γίνω επαγγελματίας», δήλωσε αρχικά για το πρόβλημα που προέκυψε με τα χαρτιά του.

Προτεραιότητα μου η ΑΕΚ…

«Κοιτάξτε, εγώ τα τελευταία 7 χρόνια παίζω στην ΑΕΚ. Οπότε, προτεραιότητα για μένα είναι να συνεχίσω να είμαι παίκτης της Ένωσης. Έχω δεθεί με την ομάδα, από καθαρά… γραφειοκρατικούς λόγους του ελληνικού κράτους δεν μπορούσα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Παρά το γεγονός ότι πολλοί προπονητές που πέρασαν είχαν πιστέψει στις δυνατότητές μου, δεν μπορούσαν να με χρησιμοποιήσουν», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Λειψίας: «Περιμένω την ΑΕΚ. Αν δεν υπάρξει κάτι επίσημο από την Ένωση, τότε ως ποδοσφαιριστής πρέπει να λάβω υπόψιν τι θα γίνει και ποιες προοπτικές ανοίγονται στην καριέρα μου».

 


Comments are closed.