ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντο ένετεν ρίζα’μ; Ντο θα εποίκει η ΑΕΚ;

Σφυγμομέτρηση για τη γνώμη των Ποντίων όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την επίσκεψή του στο Μενίδι

Published

on

Στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών «Ο Καπετάν Ευκλείδης» βρέθηκε πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να σφυγμομετρήσει την γνώμη των Ποντίων όσο αναφορά το μέλλον της ΑΕΚ

__________ 4Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με μέλη της Original και σύμφωνα με acharnorama.gr, στη συζήτηση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, καθώς και δύο άνθρωποι που έχουν βοηθήσει πολύ στην αναγέννηση της Λέσχης, οι κκ. Κυριάκος Χαβενετίδης και Τάσος Κωστελίδης.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σάιτ, στόχος της επίσκεψης ήταν να σφυγμομετρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την γνώμη των Ποντίων απέναντι σε μία ομάδα που είναι το σύμβολο των προσφύγων.

Μεταξύ άλλων το θέμα του γηπέδου, τα διαρκείας εισιτήρια, οι μεταγραφές παικτών και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Ωστόσο, η φράση του Δημήτρη Μελισσανίδη απέναντι στον Γιώργο Μωυσιάδη ήταν αυτή που συγκίνησε: «Αυτή την στιγμή εδώ μέσα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου!»

Ο Μελισσανίδης είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο Ποντιακό Ελληνισμό καθώς είναι γιος του Ζώρα Μελισσανίδη, του πάμφτωχου πρόσφυγα από τον μακρινό Καύκασο που με την εργατικότητα, τη δική του και των παιδιών του, απέκτησε αγαθά που μοίραζε απλόχερα σε πάσχοντες και ανήμπορους και ενίσχυε οικονομικά ποντιακούς συλλόγους, σωματεία και ιδρύματα, όπως η Παναγία Σουμελά. Του ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος τη γλώσσα, την μουσική και τις ποντιακές παραδόσεις. Είναι επομένως μεγάλη τιμή για έναν Ποντιακό Σύλλογο η αναγνώριση του έργου του, αλλά και η ταυτόχρονη επίσκεψή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Μωυσιάδης δήλωσε στο acharnoram.gr: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, αλλά και υπερήφανος που επισκέφτηκε τον «Καπετάν Ευκλείδη» ο κ. Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ είναι μία σπουδαία ομάδα, είναι ΙΔΕΑ που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Με την στήριξη του κ. Μελισσανίδη πιστεύω θα επανέλθει στην Α’ Κατηγορία» τόνισε ο κ. Μωυσιάδης, ενώ για να προλάβει κακοπροαίρετα σχόλια διευκρίνισε πως «Η επίσκεψη του κ. Μελισσανίδη είχε να κάνει μόνο με την ΑΕΚ. Ο κ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με τον Αχαρναϊκό».

Continue Reading
Advertisement