«Ξέρουμε από Χιμένεθ – Αυτό είναι ανεπίτρεπτο»

0

Είναι ξεκάθαρο ότι ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Χθες που λέει ο λόγος. Πρέπει να είναι ουσιαστικός, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα μπούμε στο γήπεδο.

Την εκκίνηση του άμεσου σχεδιασμού στην ΑΕΚ κρίνει ως επιτακτική ο Χάρης Κοπισής. Ο βετεράνος μπακ-χαφ της Ένωσης μίλησε μετά την απώλεια του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και απέδωσε τις αιτίες μίας ακόμας ήττας από τους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα σχολίασε την κρίση του διαιτητή στη φάση του χεριού, ενώ μίλησε και για την επόμενη ημέρα και το μέλλον του Χιμένεθ. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε.

Γιατί έχασε η ΑΕΚ;

«Ο τελικός δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που θα πήγαινε στο γκολ. Αυτό το έβαλε ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να σταθώ εκεί, αλλά υπάρχει ένα χέρι που είναι πέναλτι. Παρ’όλα αυτά, δεν νομίζω, ότι μετά το γκολ είδαμε αντίδραση από ΑΕΚ. Δεν πολέμησε και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Σε αυτά τα τρία στοιχεία κρίθηκε το αποτέλεσμα σε μία κρύα ατμόσφαιρα».

Άρα η χρήση του VAR βγήκε… οφσάιντ στον τελικό;

«Η φάση του χεριού είναι πεντακάθαρη. Το μηχάνημα δεν έκανε λάθος. Η κρίση του διαιτητή ήταν λανθασμένη. Το είδαμε όλοι. Δεν ξέρω με ποια λογική δεν το έδωσε. Στο υπόλοιπο κομμάτι ο διαιτητής δεν έπαιξε ρόλο».

Ποια διδάγματα δίνει ο τελικός με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ;

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη ΕΔΩ


Comments are closed.