Το νέο μνημόνιο φέρνει και το Koriopolis No2…

0

mpalaΟ δεύτερος γύρος των απομαγνητοφωνήσεων της ΕΥΠ σε συνδυασμό με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, θα βγάλουν στον τάκο όπως διαδίδουν κάποιες κακές γλώσσες ονόματα τόσο γνωστά που θα ραγίσουν τα τσιμέντα.

Τι περιμένουν; Μα το νέο μνημόνιο που βρίσκεται προ των πυλών και θα κάνει το προηγούμενο να φαίνεται εκδρομή στο Σούνιο. Σας φαίνεται άσχετο; Θυμηθείτε ότι το προηγούμενο σκάνδαλο Koriopolis «έσκασε» επί Γιώργου Παπανδρέου πάνω στο πρώτο μνημόνιο. Αυτά είναι θέματα που η εξουσία τα θεωρεί ιδανικά για τον αποπροσανατολισμό του κόσμου.

Το θέμα όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα», κάθε Τετάρτη 9 μ.μ. με 11 μ.μ. με τους Δημήτρη Καβαλαγιό και Παναγιώτη Αλιατά στον ελεύθερο αέρα του ΑΕΚ-LIVE radio!

kourelialive@gmail.com


Comments are closed.