ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ξεκινάει η ΑΕΚ Κοράκου

Published

on

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕΚ Κοράκου στην Κύπρο για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Σολιάς…

«Mε όνειρα και φιλοδοξίες και έχοντας ως φάρο την περσινή της πορεία που την κατέταξε στην 5η θέση της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, η ΑΕΚ Κοράκου ξεκινά αύριο Τρίτη την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής Νίκος Αυγουστή συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας ενώ το ρόστερ δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα. Έγιναν κάποιες ποιοτικές προσθήκες που θα προσδώσουν νέα δυναμική.

Το ραντεβού δόθηκε στις 18:30 και όλοι μαζί, έχοντας τη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου, θα ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά με στόχο την επάξια εκπροσώπηση και της Σολιάς στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για ένα δεκαήμερο θα υπάρχουν δοκιμαστικά για όσους παίκτες επιζητούν νέες προκλήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 99337983.

Στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενώ όσοι ενδιαφέρονται, με μόλις πέντε ευρώ το μήνα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ως μέλη».

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement