Ξύπνησε πάρα πολύ αργά…

0

Ήττα για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 75-79Πολύ μικρή η συνεισφορά στο σκορ από τους 5 νέους παίκτες της ΑΕΚ. Πρώτος σκόρερ ο Μέις, δεν έπαιξε ο Ρόμπερσον.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε αρκετά δυνατά. Εκμεταλλευόμενη και την παντελή έλλειψη συστήματος από την Χάποελ πήρε γρήγορα διαφορά η οποία στην δεύτερη περίοδο έφτασε μέχρι και στος 13 πόντους. Εν τέλει το ημίχρονο έκλεισε με +11, με τους Χάντερ, Λαρεντζάκη και Σάκοτα να κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Στην τρίτη περίοδο ωστόσο η ΑΕΚ άργησε πάρα πολύ να μπει, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ αρκετά γρήγορα ακόμα και με 7 πόντους! Ένα τρίποντο του Σάκοτα και ένα του Μέις, ωστόσο, έβαλαν ξανά την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ 1′ πριν το τέλος της 3ης περιόδου.

Η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Η Ένωση σταμάτησε να παίζει οργανωμενο μπάσκετ ένω έχασε και την συγκέντρωση της στην άμυνα, με συνέπεια μέσα στα πρώτα 3 λεπτά της 4ης περιόδου οι Ισραηλινοί να είναι μπροστά με 10 πόντους!

Στην ουσία από εκεί και πέρα η Βασίλισσα δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι, παρά την όμορφη προσπάθεια στο τέλος, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 75-79.


Comments are closed.