Οικονόμου: «Ευχαριστημένος με τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ»

0

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ΑΕΚ δήλωσε ο Αποστόλης Οικονόμου μετά το ματς με την Ποστ Σβεσατ.

οικονομου«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Αγωνίστηκαν δύο ισοδύναμες ομάδες. τα δύο πρώτα σετ παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ, στα όριά μας. Δεν τις αφήσαμε να παίξουν σωστά το παιχνίδι τους, αλλά στα δύο επόμενα σετ δεν καταφέραμε να παίξουμε με βάση τις ικανότητές μας. Ίσως έφταιξε η έλλειψη παιχνιδιών, ίσως η κούραση. Σ” αυτό το επίπεδο όταν σε βλέπουν οι άλλες ομάδες σε τέτοια κατάσταση, πιστεύουν περισσότερο στη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ στο πέμπτο σετ. Μην ξεχνάμε ότι μας λείπουν τρεις σημαντικές αθλήτριες. Είμαστε μια νέα ομάδα. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, αλλά τέτοια αποτελέσματα μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και να πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Πρέπει να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις, να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα τα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αφού όλες οι ομάδες είναι καλές. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι ο κόσμος αν βλέπει μια ομάδα που να τα δίνει όλα».

Στο τέλος μίλησε για την στήριξη των Ενωσιτών οπαδών: «Για τον κόσμο δε χρειάζεται να πω τίποτα. Σε κάθε αγώνα δείχνει ποιος είναι. Η υποστήριξή του είναι απίστευτη. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί του και συνεχίζουμε».


Comments are closed.