Οικονόμου: “Να γλυκάνουμε και πάλι τον κόσμο!”

0

οικονομουΟ Αποστόλης Οικονόμου συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Ένωσης συμφώνησε σε όλα με την Φένια Παπαγεωργίου και μάλιστα σχολίασε μέσω του novasports.gr την επιλογή του αυτή.

«Αυτός είναι και ο κύριος στόχος που έμεινα. Ξέρω ότι πέρσι πικράναμε τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά έχουμε την επόμενη χρονιά την ευκαιρία να τον γλυκάνουμε και πάλι» ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς που δεν είχε πολλά να πει με την νέα επικεφαλής του τμήματος.

«Όταν μιλάς την ίδια γλώσσα είναι πολύ εύκολο να συμφωνήσεις, Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για μένα και την Φένια για να τα βρούμε. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που στο ξεκίνημα της νέας της προσπάθειας θα με βρει στο πλάι της. Αυτό που συμφωνήσαμε είναι να πάρουμε ότι χάσαμε πέρσι. Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι στόχοι μας. Για να τους πετύχουμε θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια. Χαμηλά τη μπάλα είναι το σύνθημά μας και ελπίζω να πετύχουμε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπούμε σε παζάρια με άλλες ομάδες και ούτε θα πάρουμε ότι χάσουν οι άλλες. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και μπάτζετ. Είμαστε πίσω σε προγραμματισμό από τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα έτοιμη για τίτλους. Οι παίκτριες που θα στελεχώσουν τη νέα ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν φιλοσοφία πρωταθλητή και κίνητρο για τίτλους».


Comments are closed.