ΔΙΑΦΟΡΑ
Οι Άγγλοι στέλνουν Βέλλιο στη Νότιγχαμ (pic)

Κλεισμένο χαρακτηρίζουν τον Βέλλιο στο Νησί.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της nottinghampost, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συμφωνήσει στα πάντα με την διοίκηση του Ηρακλή για την παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου. Οι Άγγλοι φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημα πρόταση ύψους 1.2 εκ και έτσι έχουν αποσπάσει το πράσινο φως από τη διοίκηση του γηραιού.
Ακόμα το δημοσίευμα κάνει αναφορά και για την απόκτηση του 80% της Νότιγχαμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ δεν παραλείπει το γεγονός πως ματιές στον έλληνα διεθνή φορ ρίχνουν η ΑΕΚ και η γερμανική Μάιντς χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.
Τέλος σημειώνεται ότι δεν είναι απίθανο να κινηθεί και ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 24χρονου και όχι τόσο λόγω Μαρινάκη αλλά γιατί ταιριάζει στην ομάδα του λιμανιού καθώς διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μπράουν Ιντέγε.
Πλέον ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα αποφασίσει για το εάν θα επιστρέψει μετά από καιρό στο νησί…


