Οι αετοί σαρώνουν την Ελλάδα!

0

palaimaxoi_AEK_voreiakinouria_30_6_2012-7

Περιοδεία σε μέρη της ελληνικής επαρχίας, όπου θα δώσουν ματς για φιλανθρωπικό σκοπό θα ξεκινήσουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Μετά την εξόρμηση στην Κατερίνη, όπου συνδύασαν την παραμονή τους με τα 30α γενέθλια του ΣΦ ΑΕΚ του νομού και τη βράβευση του Δημήτρη Ανάκογλου, οι βετεράνοι αετοί θα ταξιδέψουν στη Σίφνο. Το τριήμερο 28-29-30 Ιουνίου θα τους βρει στο νησί των Κυκλάδων, όπου θα δώσουν φιλανθρωπικό αγώνα. Με την επιστροφή τους, θα ξεκουραστούν για λίγες ημέρες στη βάση τους και το διήμερο 6-7 Ιουλίου θα «εκστρατεύσουν» ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό την Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα οι βετεράνοι του Δικέφαλου αετού θα παίξουν φιλικό στη Νέα Σινώπη, όπου θα βρεθούν και στα εγκαίνια του νέου συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Σινώπη, είναι μία κωμόπολη όπου το ενωσίτικο στοιχείο σφίζει! Βλέπετε οι κάτοικοι του χωριού είναι κατά πλειοψηφία απόγονοι προσφύγων από τον Πόντο.

Οπότε δεν θα μπορούσαν να τιμήσουν την καταγωγή τους, υποστηρίζοντας την ΑΕΚ. Στη Νέα Σινώπη έζησε για κάποια χρόνια η ζωντανή ιστορία της Ένωσης, ο μάγος της μπάλας, ο Κώστας Νεστορίδης.


Comments are closed.