Οι αμαζόνες της ΑΕΚ

0

Το είχε πει ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, όταν είχε παρουσιάσει προεκλογικά τους άξονες του προγράμματός του για τη σάλα, ότι σκοπεύει να επεκτείνει το άθλημα στις γυναίκες.

Μια από της ομάδες που ανταποκρίθηκαν άμεσα, ήταν η ΑΕΚ που μαζί με το Φοίνικα Καλλιθέας, τον Πρωταθλητή Καλλιθέας, τον Παιανικό, την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου και την ΑΠΣ Αμπελόκηπων ξεκίνησαν ένα πρώτο πιλοτικό πρωτάθλημα.

Οι αμαζόνες της ΑΕΚ φαίνεται ότι μπαίνουν δυναμικά στη σάλα, καθώς στο πρώτο τους παιχνίδι επικράτησαν εκτός έδρας με 11-0 του Παιανιακού.

Η σύνθεση της ΑΕΚ σε αυτόν τον πρώτο αγώνα στην ιστορία του γυναικείου τμήματος ήταν: Τόνια Βαρβαροπούλου, Δανάη Τερζή, Χριστίνα Κολοκάθη, Ξανθή Μισιρλή, Έλενα Δημητροπούλου, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, Μαριάννα Μπούμπα και Εύη Καρέτσου. Προπονητές της ομάδας το δίδυμο Χριστόπουλος – Ιατρού.

Φιλική παρατήρηση – παράκληση με πολύ αγάπη και καλή διάθεση από το AEK-LIVE: Η ΑΕΚ παντού σε κάθε άθλημα είτε παίζουν άντρες, είτε γυναίκες, είτε παιδιά, πρέπει να φοράει κατά βάση κιτρινόμαυρα. Όπως δεν ειναι τυχαίο το σύμβολο μας δεν ειναι τυχαία ούτε τα χρώματα της ομάδας μας.


Comments are closed.