Οι μάγκες ευχαριστούν τους τρελούς Ενωσίτες!

0

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους οπαδούς της ΑΕΚ που ταξίδεψαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη έστειλαν οι παίκτες του Χάντμπολ μετά το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ.

HANDBALL PREMIER / ÐËÅÉ ÏÖ / ×ÁÍÈ - ÁÅÊ / PLAY OFF / CHANTH - AEK

Το Σάββατο οι Ενωσίτες τόλμησαν το ακατόρθωτο. Όπως σας πληροφόρησε το ΑΕΚ LIVE δύο πούλμαν με αδέρφια μας διήνυσαν 500 χιλιόμετρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη αψηφώντας την απαγόρευση του Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα Χάντμπολ στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στη Handball Premier. Τελικά με την παρέμβαση της αστυνομία οι 150 οπαδοί της ΑΕΚ πήραν τον δρόμο της επιστροφής χωρίς να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη.

Οι μάγκες όμως δεν τους ξέχασαν μετά το παιχνίδι και σε επιστολή που απέστειλαν τους ευχαρίστησαν και έδωσαν μεγάλη υπόσχεση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τα αδέρφια μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας στηρίξουν σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό λόγω της απόφασης του υφυπουργού και της αστυνομίας.

Τους υποσχόμαστε, ότι στα επόμενα παιχνίδια, με την παρουσία μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα τους κάνουμε υπερήφανους και θα τους ευχαριστήσουμε για την αγάπη τους.

Οι παίκτες του Χάντμπολ της ΑΕΚ», αναφέρει.


Comments are closed.