ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Που θα ανήκει το γήπεδο και ποιος θα πληρώσει; ΟΛΑ δια χειλών Μελισσανίδη

Published

on

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε φυσικά και για το γήπεδο, που ήταν το βασικότερο σημείο ενδιαφέροντος στην κουβέντα με τους δημοσιογράφους…“Σε 1 1/2 μήνα θα έχει ολοκληρωθεί, πιστεύω, το θέμα της υπογειοποίησης, σε διαδικαστικό επίπεδο… Θα μπούμε δηλαδή στο επόμενο στάδιο με εγκρίση για το έργο… Η γραφειοκρατία είναι τρομερή. Αν σας πω κάποια μέρα τι έχω περάσει θα με πείτε τρελό που άντεξα όλα αυτά… Το γήπεδο προχωράει. Θα προχωρήσει και το θέμα της υπογειοποίησης, δεν θα βρούμε εμπόδιο. Όπως και να έχει το γήπεδο προχωράει κανονικά πέραν την υπογειοποίησης.

Δεν μπορεί να μας σταματήσει σε κάτι αυτό… Το 2020 θα μπούμε στο γήπεδο μας. Το γήπεδο θα ανήκει στο Ερασιτεχνικό σωματείο. Ψάχνουμε το θέμα της ονοματοδοσίας… Εχουν γίνει επαφές και περιμένουμε… Αν κολλήσει τίποτα σε αυτό, θα βάλουμε από τα χρήματα του Champions League… Εγώ προσωπικά θα βάλω 20 εκατομμύρια για το γήπεδο… Θα βάλουν ο Πόλυς Χατζηιωάννου και ο Πέτρος Παππάς και κάποιοι άλλοι φίλοι 5 εκατομμύρια. ΔΕΝ θα δανειστούμε για το γήπεδο. Θα είναι καθαρό, σας το εγγυώμαι αυτό… Καονικά ισχύουν όσα ξέρετε για την Περιφέρεια. Θα μπουν 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια για το έργο. Αυτό δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το γήπεδο θα είναι καθαρό. Δεν θα έχουμε καμία οφειλή σε τράπεζες. Δεν θα δανειστούμε…Το γήπεδο θα είναι της Ερασιτεχνικής, το επαναλαμβάνω αυτό. Αν φύγω, όταν φύγω, αν θελήσω να πάρω και το γήπεδο μαζί μου δεν θα μπορώ…

Μέσα στο ’20 θα μπούμε στο γήπεδο… Από τον Γενάρη ως το καλοκαίρι, ανάλογα με τη γραφειοκρατία.

Για μένα το γήπεδο είναι στοίχημα ζωής. Για αυτό μπήκα ξανά στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε υπολογ΄σει το γήπεδο θα φέρνει έσοδα ετησίως πάνω από 6 εκατομμύρια. Θα φτιάξουμε πράγματα μέσα με το Μουσείο και πολλά άλλα που θα χαζεύει όποιος μπαίνει μέσα. Δεν θα παίζουμε μόνο μπάλα εκεί. Θα τρέχουν στο γήπεδο τη ΑΕΚ καθημερινά και για άλλα πράγματα, όχι μόνο για να δουν την ομάδα να παίζει”.

 

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement