Ολυμπιακός κατά του χορηγού της ΑΕΚ!

0

Ανακοίνωση κατά του Γιάννη Συγγελίδη, του νέου χορηγού της ΑΕΚ, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού καταφέρθηκε το ερυθρόλευκο σωματείο.

SYGGELIDISΜε αφορμή την χορηγική συμφωνία του άλλοτε προέδρου των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ, ο ερασιτέχνης γαύρος εξέδωσε ανακοίνωσε κατά του ισχυρού άνδρα της Lancia AE, στην οποία τον κατηγορεί ευθέως ότι δημιούργησε χρέη, χαρακτηρίζοντάς τον προκλητικό.

Από την Πέμπτη το AEK Live σας είχε μιλήσει άλλωστε για τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και το προφίλ του νέου χορηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου:
«Δεν πέρασαν καλά καλά 3 χρόνια από την ημέρα που ο κος Γιάννης ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ εγκατέλειψε απροειδοποίητα την προεδρία του Δ.Σ. του Ο.Σ.Φ.Π. και εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του οικονομικά και διοικητικά συντρίμμια, καθώς και ένα υποθηκευμένο δάνειο με το οποίο πήρε πίσω τα χρήματα που είχε δώσει στο Σωματείο.

Το Δ.Σ. που ανέλαβε να σώσει τον Ο.Σ.Φ.Π. από την καταστροφή και από τη διαδικασία του Πρωτοδικείου-με κίνδυνο να χαθεί για πάντα το Όνομα και το Σήμα με το δαφνοστεφανωμένο- σεβάστηκε την επιθυμία της μητέρας Συγγελιδη για να διαφυλαχθεί το όνομα της οικογένειας και να μη δοθεί συνέχεια, παρά την καταστροφική διοίκηση που ο γιος της Γιάννης ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ άσκησε.

Αυτες τις μέρες ανακοινώθηκε η χορηγική συμφωνία της ΑΕΚ του κου Μελισσανιδη με την εταιρεία LANCIA ιδιοκτησίας κου Συγγελιδη. Ο πρώην πρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π., σήμερα λοιπόν ενισχύει οικονομικά την ΑΕΚ και τον κο Μελισσανιδη, όταν τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε και άφησε δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί!

Ως εδώ λοιπόν!
Είστε προκλητικός κύριε Συγγελίδη απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π!
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π»


Comments are closed.