Ο «από μηχανής Θεός» ήρθε από την Ρωσία!

0

savidis+Ivan-PatriarxisΌταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, μία από τις πολλές εξαγγελίες του ήταν και η κατασκευή καινούργιου γηπέδου, σιγά – σιγά τέτοιες σκέψεις εγκαταλείφθηκαν για να πάρουν τη θέση τους σχέδια που έκαναν λόγο για εκτεταμένη ανακαίνιση της Τούμπας.

Τώρα μαθαίνουμε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο γιατί δεν εξυπηρετούν οι ημερομηνίες. Και η ζωή συνεχίζεται, όπως και οι επενδύσεις, όπως και οι αποκαλύψεις σχετικά με το τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί οι μεγάλοι επενδυτές. Και κάτι άλλο σχετικό. Υπάρχει γενικά μια αίσθηση, ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα ενός συλλόγου κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας, τότε κερδισμένο θα βγει και το μητρικό ερασιτεχνικό κομμάτι του συλλόγου.

Για να δούμε πόσο ισχύει κάτι τέτοιο; Στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είχαν μέχρι σήμερα κάνει μια συμφωνία με την ΠΑΕ για ένα ποσό που έφτανε τα 800.000 το χρόνο και με αυτά τα λεφτά έβγαζαν τον προϋπολογισμό όλων των τμημάτων τους. Και έρχεται ο μεγιστάνας από τη Ρωσία και τους ενημερώνει ότι αυτό το πόσο από φέτος θα είναι 550.000.

Άντε σε καλή μεριά. Και κάτι τελευταίο. Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής είχε χαρακτηρίσει τον Ιβάν Σαββίδη από μηχανής Θεό. Αμ πως!

Το θέμα αναδείχτηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά. Κάθε Πέμπτη στις 8:00μμ στον ελεύθερο αέρα του AEK-LIVE CHANNEL.

Παναγιώτης Αλιατάς
[email protected]


Comments are closed.