Ο Αραμπατζής για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

0

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλάει και νυν του Ερμή μιλάει για το παιχνίδι με την ομάδα της Λευκωσίας

pegasus_LARGE_t_143761_106110076«Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει», δήλωσε στο «Goal» Κύπρου ο τερματοφύλακας του Ερμή, Γιάννης Αραμπατζής, για τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

«Από αυτό το παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και αν βγει κάτι θετικό θα είναι ό,τι καλύτερο για μας», συμπλήρωσε ο Ελλαδίτης κίπερ και τόνισε πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια:

«Θα είναι ένα δυνατό τεστ. Το θέμα είναι ότι δεν κρίνεται η πορεία μας. Μπορούμε να χάσουμε ή να νικήσουμε. Ακόμα και αν νικήσουμε, αν μετά η πορεία μας δεν είναι καλή, δεν θα σημαίνει τίποτα αυτό το παιχνίδι».

Κληθείς να σχολιάσει αν είναι υπέρ του Ερμή η απουσία άγχους, είπε: «Σίγουρα. Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις μόνο να κερδίσεις. Αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όλοι θα μιλούν για τον Ερμή και θα είναι θετικό για μας».

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, πρώην της ΑΕΚ Αθηνών, ανέφερε ότι το κλίμα είναι οικογενειακό στα αποδυτήρια των «φτεροπόδαρων» και ότι οι παίκτες εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες του Νίκου Παναγιώτου.

Για τον φετινό στόχο του Ερμή, ανέφερε: «Ο στόχος είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα αν βγει κάτι παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο. Αν έρθει μια θέση στην εξάδα καλώς να έρθει».

Ο Αραμπατζής πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα της Αραδίππου, κάλεσε τον κόσμο να τη στηρίξει στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και είπε για τον Λούκα Φανιέρο:

«Ο πρόεδρος είναι η ψυχή της ομάδας. Και το πιο μικρό πράγμα θέλει να το επιβλέπει. Είναι καθημερινά με την ομάδα, μας μιλά και προσέχει ό,τι θέλει ο κάθε παίκτης. Είναι ένας πρόεδρος που θέλεις να έχεις στην ομάδα σου».


Comments are closed.