Ο Αστέρας Βάρης τα “χώνει” για την έδρα του

0

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική στον πρόεδρο του ΟΑΠΑ, κ.Νιτερόπουλο, με αφορμή τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων της Περιφέρειας Αττίκης εξέδωσε ο Αστέρας Βάρης που είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον 6ο όμιλο της Γ’Εθνικής

ΚΥΑΝΟΥΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΑΡΗΣ-640x420Η ομάδα των νοτίων προαστίων ζητά από τον πρόεδρο του ΟΑΠΑ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλαθλοι του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης ,

με αφορμή τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης δηλώνουν ότι έχουν ενημερώσει τον πρόεδρο του ΟΑΠΑ κ. Νιτερόπουλο προφορικά αλλά και εγγράφως από τις 11/9/2013 με Α.Π. 1136 γιά τα προβλήματα πού έχουν εντοπιστεί στίς εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

Η Περιφέρεια Αττικής με τη σειρά της δεν προχωράει σε αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης για την τέλεση αγώνων, λόγω ελλείψεων πού έχει εντοπίσει και ενημερώσει εγγράφως τον πλέον αρμόδιο και υπεύθυνο , τον πρόεδρο του ΟΑΠΑ κ. Νιτερόπουλο με έγγραφο της από τις 27/6/2013.

Η διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης κρατάει υπεύθυνη στάση και προσπαθώντας να βοηθήσει τον ΟΑΠΑ , πληρώνει εξ ιδίων έξοδα πού είναι απαραίτητα για την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

Κύριε Νιτερόπουλε επιτέλους πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φανείτε αντάξιος της θέσης πού σας εμπιστεύθηκε η Δημοτική Αρχή.


Comments are closed.