Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το αποψινό κοράκι

0

timorooos

Ο Βατσιος ειναι ενας νεαρός διαιτητης.Μας ειχε παιξει και περσι με το Περιστέρι. Ειναι αστυνομικός στην τροχαία Γλυφάδας και ανήκει στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, στην οποια ήρθε ως μεταγραφή από επαρχιακή ΕΠΣ λογω της μετάθεσης του στην Αθήνα.

Από τα ανερχόμενα φυντάνια του συστήματος και με αρκετά σπρωξιματα δεδομενης της μέτριας διαιτητικής του αξίας.Εχει καλή φυσική κατάσταση αλλά ο υπεροπτικός και αλαζονικός χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει να επιβαλεται στους παίκτες οι οποίοι συχνα πυκνά του διαμαρτύρονται. Ανεβηκε πολυ γρήγορα και περσι πηρε τα πρωτα του τεταρτηλικια (4ος διαιτητής) σε παιχνίδια της Superleague. Στο πρωτο του δυνατό ματς σφύριξε το Ολυμπιακός-Φωκικος για να γνωρίσει και τα αφεντικα του.
Είμαι σίγουρος οτι θα τον εχουμε και σε κανα 2 χρονια στην Superleague.

Δεν θελω και δεν περιμενω καλή αντιμετώπιση απο τον εν λόγω διαιτητή. Ασε που η φετινη ΑΕΚ ειναι τοσο πολυ ποιοτικοτερη απο τον καθε Φωκικο, που θα κερδίζει εύκολα ότι και να κάνει ο εκάστοτε διαιτητής. Πολύ προσοχή ωστόσο στον συγκεκριμένο κόρακα γιατί ενδέχεται ακόμα και να ειναι σε εντεταλμενη “υπηρεσια” εντυπωσιασμού. Το νου σου ομως κόρακα γιατί σε περιμένουμε.

Ο Τιμωρός των κορακιών


Comments are closed.