ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ενωσίτης που συγκίνησε τον Μελισσανίδη

Το email οπαδού της ΑΕΚ ο οποίος δηλώνει πρόθυμος να συνεισφέρει αφιλοκερδώς, ακόμα και οικονομικά για να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ

Published

on

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη με πρωταγωνιστή έναν αδελφό οπαδό της ΑΕΚ που μαζί με την συνεισφορά του μέσω της αγοράς διαρκείας έστειλε email στον Δημήτρη Μελισσανίδη δηλώνοντας πως θέλει να συνδράμει στην κατασκευή του γηπέδου στη Nέα Φιλαδέλφεια.

aek-kosmosΔιαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Ώρας των Σπορ:

«Οι ιστορίες των ΑΕΚτζήδων που ζουν μακριά από την πατρίδα τους πραγματικά συγκλονίζουν όχι μόνο τον κόσμο της «Ένωσης» αλλά και τον πλέον απαθή… περαστικό, μιας και αποδεικνύουν εμπράκτως ότι ΑΕΚ σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτά που κάποιοι πιστεύουν ότι σημαίνει. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μείνει έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου, αλλά πολύ περισσότερο από τη διάθεσή του να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι φανερό και πλέον ξεκάθαρο πως τα παραδείγματα που καταφτάνουν στ’ αυτιά μας, αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, ότι η αγάπη για την ΑΕΚ δεν σταματάει πουθενά. Σαφέστατο παράδειγμα, αυτό ενός πολίτη της Ολλανδίας, Έλληνα ομογενή, ο οποίος δηλώνει ακραιφνής ΑΕΚτζής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα ολοκλήρωση την αγορά μερικών καρτών διαρκείας. Θέλησε προφανώς να κάνει το κάτι παραπάνω, αγοράζοντας παραπάνω από μία κάρτες. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγες ημέρες αργότερα από την επιβεβαίωση της αγοράς, έστειλε ένα ακόμα email στους εκπροσώπους της ομάδας, οι οποίοι ασχολούνται με τα εισιτήρια. Μόνο που αυτό που ζητούσε ο συμπατριώτης μας, είναι να συνεισφέρει αφιλοκερδώς, ακόμα και οικονομικά για να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ! Το email μεταφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έμεινε άναυδος με το πάθος του συμπατριώτη μας, αφού μέσα στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό έγγραφο, ο ΑΕΚτζής οπαδός εξιστορούσε στους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι θέλει να συνδράμει οικονομικά απευθείας στην κατασκευή του γηπέδου και ότι μπορούσε να βρει κι άλλους ΑΕΚτζήδες του εξωτερικού για να κάνουν το ίδιο, μιας και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον! Είναι περιττό ν’ αναφέρουμε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε επαφή και δεν αποκλείεται η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε μεγαλύτερη κλίμακα!»

Continue Reading
Advertisement