Ο Κοντονής τα ρίχνει στην ΕΠΟ για την απουσία «κόσμου» στον τελικό!

0

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απάντησε σε δημοσιεύματα για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου χωρίς θεατές, τονίζοντας ότι είναι αδυναμία της ΕΠΟ η απουσία των μαθητών από το ΟΑΚΑ.

1_24

“Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι «ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν».

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσεις έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου, η Ομοσπονδία γνώριζε ότι την περίοδο που όρισε τον τελικό τα σχολεία θα είναι κλειστά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υλοποιηθεί η υπουργική απόφαση, κάτι που την κάνει αποκλειστικά υπεύθυνη για το γεγονός ότι οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν τον τελικό από κοντά.


Comments are closed.