Ο Λαζόπουλος έδωσε λύσεις

0

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Μπακαούκα…

mpaka

Στην κάμερα του opap tv μίλησε ο Χριστόφορος Μπακαούκας. Αναφέρθηκε στον Δ. Λαζόπουλο, στις περυσινές επιτυχίες της ομάδας αλλά και τις δύσκολες στιγμές που ο ίδιος πέρασε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το διάστημα που ήταν άνεργος:

«Ήμουν 22 μήνες άνεργος. Κι είχα οικογένεια. Γυναίκα και δύο παιδιά. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Γιατί ούτε στο χάντμπολ παίρναμε αυτά τα λίγα που είχαμε συμφωνήσει. Ευτυχώς σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση με στήριξε η οικογένειά μου.»

Για την ομάδα της ΑΕΚ και το τμήμα χαντμπολ:

«Πέρυσι η ομάδα είχε φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς που την καθοριστική στιγμή ήρθε ο Δημήτρης Λαζόπουλος που ανέλαβε την ομάδα κι έδωσε λύσεις στα προβλήματά της. Πήραμε το νταμπλ, εφέτος παίζουμε στα Άνω Λιόσια σε ένα μεγάλο γήπεδο 7.000 θέσεων κι ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις στον κόσμο που θα έρθει να μας δει.»

Για την κατάκτηση του νταμπλ την περυσινή σεζόν από την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είχε κερδίσει το τελευταίο νταμπλ το 1978 με την ποδοσφαιρική ομάδα που τότε δεν ήταν ΠΑΕ. Από τότε δεν είχε ξαναδεί νταμπλ κανένα τμήμα της ΑΕΚ. Και το πετύχαμε εμείς το 2013.»

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Ο κόσμος στήριξε την ομάδα. Όμως κι αυτή κάτι έπρεπε να του δώσει. Δεν είναι ευχάριστο που έπεσε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα με την έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη βλέπω να φτιάχνουν όλα. Η ομάδα θα παίζει έτσι όπως πρέπει και θα επιστρέψει δυνατή στην Superleague.»

Για το χαντμπολ και αν είναι βάλσαμο στις πληγές που “άνοιξε” το ποδοσφαίρο:

<<Θέλαμε να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας. Η ομάδα παίζει για τη φανέλα. Γι” αυτό έχει αγαπήσει την ομάδα ο κόσμος μας.»

Για τη φετινή συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη:

«Δυστυχώς αποκλειστήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να είμαστε χειρότεροι. Αντίθετα αποκλείσαμε την Μπεσίκτας και προκριθήκαμε στη δεύτερη σπουδαιότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, τοEHF CUP. Αυτό το μήνα θα ξέρουμε τους αντιπάλους μας.»

Για τα από εδώ και πέρα όνειρά του:

«Ένα ευρωπαϊκό κύπελλο. Είναι δύσκολο γιατί το επίπεδο βελτιώνεται στην Ευρώπη, αλλά με σωστή οργάνωση και προετοιμασία μπορούμε να το πετύχουμε…»


Comments are closed.