ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λαμπρόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ…

Published

on

Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε δήλωση, διορθώνοντας τις λάθος δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος… Μαγκιά του… Αναλυτικά η δήλωση…

Untitled 1«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε ότι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνέχεια θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα γι’ αυτές. Το παρελθόν μου δεν μπορώ να το διαγράψω και ότι υπήρξα πριν 5 χρόνια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαίνει ότι είμαι και οπαδός της 5 χρόνια μετά. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι μαχητής, αγωνιστής και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου εντός αγωνιστικών χώρων και πιστεύω πως αυτό το δείχνω στην ομάδα μου όταν αγωνίζομαι.

Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θέση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ούτε μείωσα τον υπέροχο κόσμο μας που από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη ήταν πάντα δίπλα μας! Η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που είμαι μέλος της μου έχει μάθει να μην κάνω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου έχει μάθει να είμαι περήφανος και υπεράνω όπως η μοναδική ιστορία που κουβαλάει. Μου έχει μάθει να επαινώ κινήσεις όπως του Χρήστου. Αυτό είναι που εκπροσωπούμε! Έτσι λοιπόν και στον πρώτο αγώνα πήγαμε εκεί ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν, χωρίς χειρονομίες προς τον κόσμο και χωρίς να θέλουμε να εξαγριώσουμε κανέναν!

Επίσης θα θελα να αναφέρω στον κόσμο ότι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετά το τέλος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ήθελα να πω ότι αν το είχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θέση! Έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου και αυτή η δήλωση ήταν ένα λάθος από μέρους μου. Τέλος, θα ήθελα να πω πως τόσες μέρες δεν έπαιρνα θέση διότι ήθελα πρώτα να απολογηθώ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα και μετά με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωση.

Θα ήθελα και πάλι να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανά εκεί που πρέπει στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετραν!».

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement