Τι αποκαλύπτει ο μάνατζερ του Σα, στο ΑΕΚ LIVE!

0

Τί είπε για το ενδεχόμενο να φορέσει ο Πορτογάλος τα “κιτρινόμαυρα” και πώς θέλησε να ξεφύγει απ’την ερώτηση, αν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ

ba509d9d5d5eb4349e5aa72da9476a00

Όπως πληροφορηθήκατε το Σάββατο από το AEK LIVE ο Ορλάντο Σα πρόκειται να εγκαταλείψει την Λέγκια Βαρσοβίας με την Α.Ε.Κ. να αποτελεί έναν από τους πιο πιθανούς προορισμούς του!

Τί λέει όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή για αυτή την πιθανότητα. Το ΑΕΚ LIVE απευθύνθηκε στον Πέδρο Τοράο, μανατζέρ του παίκτη, προκειμένου να διαφωτίσει το μέλλον του πελάτη του.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαγιάννης

Ωστόσο, ο ατζέντης του Σα αποδείχθηκε λακωνικός αλλά και διπλωμάτης στις απαντήσεις του. Χαρακτηριστικά σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορούσε το ενδεχόμενο deal απαντούσε «Δεν μπορώ να σας δώσω σαφείς πληροφορίες αυτή την στιγμή».

Ο Τοράο προσπάθησε να θολώσει τα νερά, υποστηρίζοντας εν ολίγοις ότι πολλές ομάδες φλερτάρουν τον πελάτη του, ο οποίος έχει στα πόδια του αρκετές προτάσεις από συλλόγους. Η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.

Ο εκπρόσωπος του Σα δεν έδωσε σαφή απάντηση αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποκτηθεί από την Ένωση. «Η Α.Ε.Κ. είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό κλάμπ και κάθε πρόταση από μεγάλο κλάμπ ενδιαφέρει τον πελάτη μου», αρκέστηκε να πει.

Σίγουρα η υπόθεση τρέχει αυτή τη στιγμή γι’ αυτό θα υπάρχουν ξανά επαφές με τον ίδιο τον μάνατζερ στο άμεσο μέλλον προκειμένου να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις πάντα με εγκυρότητα από το AEK LIVE.


Comments are closed.