Ο ΜVP μιλά για τα λόγια του κόουτς!

0

Ο MVP του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ μιλά για τα λόγια του προπονητή λίγο πριν μπει μέσα , τη δική του απόδοση αλλά και την ασίστ στον Λιβάγια!

στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ περιμένω την ευκαιρία μου. Είχα ένα προσωπικό στοίχημα. Ειμαι χαρούμενος, είναι η αρχή και ελπίζω να είναι ανάλογη η συνέχεια».

Τι του ζήτησε ο Χιμένεθ: «Δυστυχώς χάσαμε νωρίς τον Χουλτ. Δεν είναι η καλύτερη περίπτωση να μπει στο ματς κάποιος. Μου είπε να μπω μέσα με αυτοπεποίθηση».

Για το ματς: «Η ομάδα έδειξε κάποια δείγματα κούρασης. Αυτό στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Χαρούμενοι είμαστε ωστόσο που κερδίσαμε. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια ελπίζω να βελτιωθούμε».

Για τον Χιμένεθ: «Στον τρόπο που ανεβάζει την ψυχολογία του παίκτη. Ξέρει πολύ καλά να το δουλεύει. Να μας ανεβάζει την ψυχολογία».

Για τον ίδιο; «Μετά από 8 μήνες αποχής και λίγα λεπτά συμμετοχής είναι δύσκολη η επαναφορά στο γήπεδο. Ήξερα ότι η αρχή θα είναι έτσι, ειμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου».

Τι του είπε ο Λιβάγια; «Μου έδωσε τα εύσημα. Αν και δεν απασχολούσε και πολύ. Μου αρκεί που μπήκε το γκολ και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο».

Για το γκολ με βολ πλανέ που πήγε να βάλει; «Από τη στιγμή που δεν μπήκε μέσα η μπάλα, δεν μου λέει τίποτα…»!

Για το τι θέλει ο προπονητής; «Τώρα περνάει αυτά που θέλει στην ομάδα. Θέλει αρμονία σε άμυνα και επίθεση».

Για τον τραυματισμό του Χουλτ; «Ειμαι πολύ στεναχωρημένος. Μας λείπει ήδη ο Λόπες. Τώρα τραυματίστηκε ο Χουλτ, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Υπάρχει όμως ο Μπακάκης».


Comments are closed.