Ο ξεχωριστός κύριος Μανώλης…

0

«Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να απομακρύνεσαι από ανθρώπους ή από μέρη που αγαπάς πραγματικά. Θυσίασα  πολλά και θυσιάστηκα πολύ κάθε φορά που με καλούσε η ΑΕΚ, δεν αμφέβαλα ποτέ, παρόλο που άφηνα πίσω μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Αλλά τίποτα δε διαρκεί για πάντα κι εγώ  θα έχω μόνο λέξεις ευγνωμοσύνης για το δεύτερο μου σπίτι, για τα αδέρφια μου τους Έλληνες. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου. Στην Αθήνα έχω βρει αληθινούς φίλους που τους αγαπάω με τη ψυχή μου και η ΑΕΚ είναι και θα είναι αυτή η ομάδα που με κάνει να δονούμαι. Με τον πιο ειλικρινή σεβασμό μου προς τον Τύπο, θέλω να σας πω στο αντίο μου, ότι όταν έφυγα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν για οικογενειακούς λόγους κι επέστρεψα επειδή η ΑΕΚ με κάλεσε και δεν θα πω ποτέ όχι στην ΑΕΚ. Φέτος δε συνεχίζω λόγω της απόφασης της διοίκησης, ήμουν πεπεισμένος ότι θα δίναμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα αποφάσισε να γίνει αυτή η αλλαγή και το σέβομαι και δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Τα αποδυτήρια ήταν μια παρέα, η απόλυτη ένωση. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον σεβασμό και τη συνεργασία που δείξατε στο άτομο μου και στη δουλειά μου. Αγαπάω την ΕΛΛΑΔΑ, αγαπάω την ΑΕΚ. Δε θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω την απίστευτη χαρά που ένιωσα όταν μπόρεσα να βοηθήσω να κερδίσουμε το Κύπελλο και φυσικά τις καλύτερες στιγμές στην προπονητική καριέρα μου: να ταξιδέψω στην Ευρώπη συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το όνομα της ΑΕΚ χωρίς να χάσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πολλές και πολύ όμορφες στιγμές. Πάντα στην καρδιά μου.Ευχαριστώ ΑΕΚ. Ευχαριστώ Αθήνα.Ευχαριστώ ΕΛΛΑΔΑ»

 

Αυτός είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Αγαπάει την ΑΕΚ, δίχως φανφάρες, δίχως να “πουλάει” οπαδισμό. Την έχει στην καρδιά του από… την πρώτη στιγμή. Ο “Μανώλης” είναι Ισπανός και δεν αγωνίστηκε ποτέ εντός των τεσσάρων γραμμών με τα “κιτρινόμαυρα”, τον δικέφαλο τον φόρεσε ως τεχνικός και μόνο,όμως έχει να πει “μόνο λέξεις ευγνωμοσύνης” για την ομάδα, τη νιώθει “δεύτερο σπίτι” του, που “επέστρεψε επειδή η ΑΕΚ τον κάλεσε και δεν θα της πει ποτέ όχι”.Ένας ωραίος άνθρωπος, ειλικρινής, με ήθος, (εκ)τιμά τα όσα έζησε-και οι φίλαθλοι εκτιμούν τα όσα έδωσε- ένας άνθρωπος που αποδεικνύει ότι ναι, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

 

 


Comments are closed.