«Ο Ολυμπιακός θα προέρχεται από απραξία αν ο τελικός γίνει τον Ιούνιο»

0

DEDES_AEK1

Δήλωση που εκπλήσσει ευχάριστα και δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, μιας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, επισήμανε πως θα ήταν αντιδεοντολογικό να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου τον Ιούνιο, εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας του Ολυμπιακού.

Επικοινωνία με τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλέι-οφς, προκειμένου να συζητήσει για τις πιθανές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στις ημερομηνίες των αγώνων, μιας και η τελική απόφαση για τον τελικό του Κυπέλλου εκκρεμεί.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», από τη μεριά της ΑΕΚ και του διευθύνοντα συμβούλου της, Αλέξη Δέδε, υπήρξε μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση fair-play, καθώς τονίστηκε πως σε περίπτωση που ο τελικός μεταφερθεί για τον Ιούνιο, θα υπήρχε πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

 «Εμείς θέλουμε να γίνουν όλοι οι αγώνες μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Είναι αντιδεοντολογικό να σας ζητήσουμε να γίνει ο τελικός αρχές Ιουνίου από τη στιγμή που ο αντίπαλός μας σε αυτόν είναι ο Ολυμπιακός, που μέχρι τότε δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις», φέρεται να δήλωσε η πλευρά της ΑΕΚ, μέσω του Αλέξη Δέδε.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr


Comments are closed.