Ο περιζήτητος κ. Γραμμένος

0

nomizo_oti_i_pae_olympiakos_stirizei_tin_parataksi_gkirtziki_1

Δώστε λίγο προσοχή σε αυτό το σχόλιο. Είναι πολύ σημαντικό για όσους θέλουν και μπορούν να καταλάβουν τα δεδομένα και τα όρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο άνθρωπος που σκέφτεται να κατεβάσει η «συμμαχία» ως υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος.

Επειδή τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται ότι με υποψήφιο τον Γκιρτζίκη δεν έχουν καμία τύχη να παραμείνουν ισχυροί στο Πάρκο Γουδί, σκέφτονται να υποστηρίξουν άλλον υποψήφιο στις εκλογές του Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένο.

 

Το αν θα τα καταφέρουν και ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο κ. Γραμμένος δεν μπορώ να το ξέρω.

 

Εκείνο που μπορώ και επιβάλλεται να ξέρω είναι η Ιστορία:

 

Αλιμήση δεν κάνεις, φύγε να έρθει ο Τριβέλλας. Άστο Τριββέλα, φύγε να ξανάρθει ο Αλιμήσης. Άσε μας ρε Αλιμήση, φύγε να έρθει ο Αλεξανδρίδης. Αλεξανδρίδη μας απογοήτευσες, ευτυχώς έρχεται ο Γκαγκάτσης. Τι είναι αυτά ρε Γκαγκάτση, φεύγεις και έρχεται ο Πιλάβιος. Άντε Φτιάξε κάνα πιλάφι ρε Πιλάβιε, έρχεται ο γίγαντας Σαρρής. Σαρρή άντε στη Χίο να φας κάνα ψαράκι, έρχεται ο τσαχπίνης ο Γκιρτζίκης. Και η Ιστορία συνεχίζεται… και όποιος λαός στέκεται στα πρόσωπα, χωρίς να βλέπει το σύστημα είναι άξιος της μοίρας του.

 

ΥΓ. Η ΑΕΚ είναι όμορφη γιατί πάντα κάπου μέσα της θα υπάρχει ένας Πρίγκιπας που δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε βάτραχο.

 

Κυριακή, 26 Ιούνη 2016

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

[email protected]

 

twitter

 

facebook

 

Αν σας εκφράζει η διαφορετική οπτική στα θέματα του αθλητισμού. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσετε την διαφωνία σας. Μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα της στήλης στο Facebook

 


Comments are closed.