Ο Τζιωρτζιόπουλος και η αδικία της ΑΕΚ στον Ταχτσίδη

0

Συνομιλία με οπαδούς της ΑΕΚ είχε ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο «κιτρινόμαυρο» Μαρούσι. Τι είπε ο πρώτος για τον 22χρονο παίκτη της Κατάνια.

505684Μία δυνατή φιλία συνδέει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη με τον Σταύρο Τζιωρτζόπουλο. Βλέπετε και οι δύο έχουν περάσει από την ΑΕΚ, συνέπεσαν την ίδια περίοδο, ενώ ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2007 όταν ο 35χρονος αμυντικός έφυγε για την Ομόνοια στην Κύπρο.

Οι δύο φίλοι εθεάθησαν σύμφωνα με πληροφορίες του aek-live.gr στο Ψαλίδι Αμαρουσίου όπου μένει ο Τζιωρτζόπουλος και η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από Ενωσίτες. Εξάλλου το Μαρούσι είναι γνωστό ότι διαθέτει έντονο κιτρινόμαυρο στοιχείο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχάρηκαν τον Ταχτσίδη για την ανοδική πορεία στην καριέρα του μετά την αποχώρησή του απ’την ομάδα του Δικέφαλου αετού για την Ιταλία. Μάλιστα ο Τζιωρτζόπουλος υπερασπίστηκε τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή λέγοντας ότι «οι πιτσιρικάδες σαν τον Παναγιώτη δεν έχαιραν προσοχής από αυτούς που κάνανε κουμάντο τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ».

225px-TachtsidisΌταν δε ερωτήθηκε ο μικρός αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην ΑΕΚ, τώρα που υπάρχει ο Μελισσανίδης ο Τζιωρτζιόπουλος πετάχτηκε και είπε προς τους Ενωσίτες προκειμένου να βγάλει τον φίλο του από τη δύσκολη θέση «ας ανέβει πρώτα τις κατηγορίες, ας γίνει αυτή που ήτανε και μετά το βλέπουμε».

Γενικά ο Ταχτσίδης δεν ήταν πολύ ομηλιτικός με τους οπαδούς της ΑΕΚ να βλέπουν μπροστά τους περισσότερο έναν ντροπαλό νέο παρά την εικόνα του ψωνισμένου παιδιού, που είχαν «πλάσει» πριν μερικά χρόνια κάποια Μέσα για την εικόνα του.

 

Cirith Ungol


Comments are closed.