Ο Managerικός φέρνει τον Κυριακόπουλο στην ΑΕΚ!

0Το καλυτερό μου. Αφού έσκασε το σενάριο Κυριακόπουλος-ΑΕΚ θα… αναγκαστούμε να παρουσιάσουμε τον 22χρονο αριστερό μπακ. Άντε και μου έλειψε το tranfermarkt και η μεταγραφική περίοδος.

Email για προτάσεις και ρουσφέτια: [email protected]

Μεταξύ μας, μετά τον τραυματισμό του Λόπες θεώρησα δεδομένο ότι η Ένωση θα κινηθεί για έναν παίκτη για να καλύψει το κενό, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν. Δεδομένα αυτός θα ήταν στο επιπεδο του Χουλτ και ίσως και πιο κάτω αφού ο Σουηδός θεωρείτε βασικός.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι μια τέτοια λύση. Στα 22, ταλέντο δεν τον λες, ταλέντο έξω λένε τους παίκτες στα 17 και πιο κάτω, αλλά σίγουρα αποτελεί μια πολύ καλή εξελίσιμη λύση για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μην το βλέπετε βαρύ αυτό που γράφω. Για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι όποιος παίκτης μέχρι τα 21 τουλάχιστον δεν έχει πάει κάπου αλλού για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αν, ο όποιος παίκτης, όχι μόνο ο Κυριακόπουλος, ήταν για κάτι παραπάνω από ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα τον ανακαλύπταμε όλοι μας στα 22 του.

Κατά τα άλλα, ωστόσο, ο Κυριακόπουλος μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ καλή λύση και να έχει την εξέλιξη του Μπακάκη. Μπορεί να πάει μεχρι εκεί αλλά σίγουρα δεν μας… χαλάει!

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα το βιογραφικό του και με τις γνωστές, πλέον, κάρτες. Στα 17 του πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην Superleague ωστόσο έφτασε στα 20 για να κάνει την πρώτη γεμάτη σεζόν, ως δανεικός σε Εργοτέλη και Λαμία στην Football League.

Πέρυσι, αφού γύρισε στον Αστέρα, έβγαλε 18 ματς με τους Αρκάδες ενώ φέτος έκανε το μπαμ. Φυσικά όλοι γνωρίζεται πως είναι ΑΕΚτζής. Θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έχουμε δει πολλούς παίκτες να σκοτώνουν τις αγαπημένες τους ομάδες ή να την… κάνουν από τις αγαπημένες τους ομάδες. Πάντα, δεν έριχνα τις ευθύνες σε αυτούς τους παίκτες αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο στο οποίο το συναίσθημα δεν είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό.

Για να δούμε και τις καρτέλες….

Με ένα πράγμα θα τελειώσω και την σημερινή στήλη. Πόνσε και Μπόγιε θα κάνουν μάγια αλλά αν δεν γίνουν και μεταγραφές όσα θα βάζουμε τόσα θα τρώμε. Ας επιστρέψει η ΑΕΚ στην ποδοσφαιρική λογική των 22 εκατομμυρίων ευρώ και βλέπουμε.

Όλα τα προηγούμενα θέματα εδώ


Comments are closed.