Και τώρα φέρτε μας το… ΔΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ!!!!

0

Διαβάστε την ανακοίνωση των Πειρατών του Ονείρου για τον θρίαμβο της Βασίλισσας ΑΕΚ!

Την Κορυφή του Κόσμου, με τον «Τίτλο των Τίτλων», το Παγκόσμιο Διηπειρωτικό Κύπελλο, κατέκτησε η Μπασκετική Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως μέσα στη Βραζιλία, τιμώντας με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο το βαρύ όνομα, την ένδοξη ιστορία και τα εκατομμύρια των οπαδών ανά τον κόσμο της Ομάδας της Προσφυγιάς!

Μία μοναδική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ που μας γέμισε χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνια για την ΑΕΚΑΡΑ μας που απέδειξε εμπράκτως ότι τα πιο σπουδαία όνειρα και τα πιο top ρεκόρ έγιναν για να καταρρίπτονται από την Α.Ε.Κ!!!

Οι ιερές μορφές των ιδρυτών της Α.Ε.Κ, όπως και οι αλησμόνητοι τιτάνες Αμερικάνος, Μόσχος και τα υπόλοιπα παιδιά από το κιτρινόμαυρο club του Παραδείσου, ευλογούν από εκεί ψηλά την Α.Ε.Κ και γιορτάζουν μαζί μας!

Απευθύνουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες, στο τεχνικό τιμ, στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εκεί, και φυσικά στην άξια διοίκηση για την τεράστια επιτυχία που μας χάρισαν!

ΥΓ: Και τώρα ΑΕΚΑΡΑ…. φέρε μας και το ΔΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ! Το μόνο που έμεινε είναι να παίξουμε εκτός έδρας με… τους εξωγήινους και να σηκώσουμε και αυτή την ΚΟΥΠΑ!!!

VIVA AEKAΡΑ- ΘΕΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!


Comments are closed.