Παναγιωτάρας: «Με αλλαγές στη Λεωφόρο η ΑΕΚ»

0

Ο βοηθός του Στέλιου Μανωλά αποκάλυψε, ότι θα δούμε άλλη ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓAEK - PANIONIOS(ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)

Αισιόδοξος ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα διαχειριστούν σωστά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εμφανίστηκε ο Νίκος Παναγιωτάρας

«Το στοιχείο της κούρασης είναι πολύ σημαντικό. Δυστυχώς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα πρέπει να παίξουμε σε 11 μέρες 5 παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν όλα τα παιδιά. Είδατε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την κούραση της Τρίτης, τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια, διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα διαχειριστούμε σωστά και το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, θα δούμε ποια παιδιά είναι καλά και έτσι θα προχωρήσουμε για τη Δευτέρα» ήταν το αρχικό  σχόλιο του βοηθού του Στέλιου Μανωλά (ο οποίος θα βρίσκεται σε ιατρική άδεια) στην κάμερα της Nova και στη συνέχεια ανέλυσε τον αντίπαλο της ΑΕΚ.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, έχει παίκτες ποιότητας και δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, ειδικά όταν παίζει μέσα στη Λεωφόρο. Αλλά και εμείς έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε.

Καταλήγοντας δεν θέλησε να χρίσει την ΑΕΚ φαβορί για την πρώτη θέση σε περίπτωση που κερδίσει στη Λεφόρο. «Θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο», τόνισε.


Comments are closed.