Πανηγυρική συνταγή: Λαγός με χυλοπίτες!

0

Μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδα βόλεϊ της Ένωσης κόντρα στον Παναθηναϊκό,ο σεφ του ΑΕΚ LIVE Βαγγέλης Μορφινός, σερβίρει άλλη μία λαχταριστή συνταγή

lagos xylopitesΧυλοπίτες με λαγό κρασάτο

Σοτάρουμε τα κομμάτια από το κουνέλι σε ελαιόλαδο.

Όταν πάρει χρώμα, προσθέτουμε κρεμμύδια φέτες, σκόρδο και φύλλα δάφνης.

Πουδράρουμε με αλεύρι.

Σβήνουμε με άσπρο κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε νερό και ζωμό κότας.

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μπαχάρι.

Αφήνουμε να βράσει.

Τελειώνουμε με λιεζόν (γιαούρτι-αυγό-κρόκος-κορνφλάουρ).

Βράζουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε σε τηγάνι με τη σάλτσα από τον λαγό προσθέτοντας τριμμένο κεφαλοτύρι και μαϊντανό.


Comments are closed.