ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Παντελίδης: Τα νέα δεδομένα για το δυστύχημα από τους εμπειρογνώμονες…

Published

on

Σε νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης προχώρησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, της συνοδηγού του Παντελίδη.pantelidis-1

Σύμφωνα με τα όσα είπε την Παρασκευή, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της οικογένειάς της είναι διαφορετικό από αυτό που έβγαλαν οι ειδικοί που είχε προσλάβει η οικογένεια του τραγουδιστή.

“Μέχρι στιγμής με τις έρευνες που έχουν γίνει δεν συμπίπτουν είναι εντελώς αντίθετες”, ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννης Κολέτης. “Η βαρύτατα τραυματισμένη Ισμήνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίο δυστυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική μονάδα θεραπείας Ευαγγελισμός και σε καταστολή”, ανέφερε ο κ. Κολέτης και πρόσθεσε: “Η οικογένεια Αρναούτη αντιμετωπίζει την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε χωρίς να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια τα οποία μόνο αυτή αυθεντικά μπορεί να κάνει και κανείς άλλος”.

“Έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους και παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός τα όσα της αποδίδονται ότι είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική”.

Όσο για το καίριο ερώτημα του αν οδηγούσε ή όχι ο Παντελίδης, ο πληρεξούσιος δικηγόρος απέφυγε να κάνει δήλωση.

Η Μίνα Αρναούτη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες συνήλθε, μίλησε για λίγο, είπε κάποια πράγματα για το συμβάν, αλλά μπήκε πάλι σε καταστολή λόγω του βεβαρημένου της υγείας της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελή Παντελίδη.

Την ίδια ώρα, η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα Αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στο σημείο του δυστυχήματος, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και τα κάγκελα αποκολλήθηκαν καθώς είχαν μεγάλη διάβρωση. Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελίδης χτύπησε στο στηθαίο υπό μικρή γωνία.

Ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα και μόνο τραύμα. Πιο συγκεκριμένα, μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον λαϊκό τραγουδιστή και του στοίχισε τη ζωή.

Πηγή: cnn.gr

Continue Reading
Advertisement